Sposób przygotowania

W tortownicy wyłożonej folią układać grzybki ogonkami do góry jeden obok drugiego. Posypujemy pokrojonym koperkiem i szczypiorkiem, delikatnie smarujemy majonezem.
Następnie kładziemy marchew startą na grubych oczkach i smarujemy majonezem, potem ziemniaki ugotowane i pokrojone w kostkę, na to majonez. Kolejno paprykę pokrojoną w kostkę, mięso przysmażone z przyprawą gyros i majonez, następnie jajka również pokrojone w kostkę i delikatnie majonez. Na koniec posypujemy żółtym serem. Wkładamy do lodówki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Ma piękne barwy
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Uwielbiam takie warstwowe sałatki :)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam tą sałatkę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !