Sposób przygotowania

Filety z dorsz doprawić do smaku solą, pieprzem. Skropić sokiem z cytryny i obtoczyć w pietruszce. Mąkę ziemniaczaną wymieszać z mąką pszenną. Filety obtaczać w mące i smażyć na złoto na oleju. Po upieczeniu filety można ozdobić plasterkiem cytryny. Podawać z frytkami i surówką. Smacznego

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ciekawie....wypróbuję z tą pietruszką
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    :)z pietruszka jeszcze nie jadlam, tylko z ziolami prowansalskimi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    zdrowa i smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !