Sposób przygotowania

Rosół przelać do rondla, włożyć liść laurowy, angielskie ziele, obrane i pokrojone marchewki, cebulę, pietruszkę, lubczyk i ugotować do miękkości, wyjąć listek laurowy, zupę zmiksować Następnie do zupy włożyć koncentrat pomidorowy, zagotować. Śmietankę wymieszać z chrzanem, połączyć z zupą, przyprawić do smaku solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym i cukrem. Zupę podawać posypaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    takiej jeszcze nie próbowałem - super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Polecam! Wyśmienite!
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    z chrzanem? koniecznie muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    pomidory ? z chrzanem pierwsze słyszę ale na pewno dobre;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !