Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al-dente w lekko osolonej wodzie. Następnie odcedzamy. W drugim garnku nastawiamy około 3 litrów wody i wrzucamy kostkę rosołową. Obieramy marchewkę, płuczemy i kroimy w kosteczkę. Wrzucamy do garnka. Gotujemy aż marchewka będzie miękka. Na koniec doprawiamy kucharkiem, solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ja wiem, że studenci zwykle biedę klepią, ale bez przesady...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    oj klepią klepią ale i tak apetycznie wygląda;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    interesujące:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !