Sposób przygotowania

Najpierw fileta pokroić w kostkę posypać wszystkimi przyprawami , wymieszać i smażyć po 15 minutach dajemy najpierw mieszankę warzyw podlewamy wodą (1\2 szklanki ) a potem dajemy cukinię , przykrywamy pokrywka i całość dusimy. Gdy woda odparuje to ponownie wlewamy , dajemy keczup . Keczupu dajemy tyle, co byśmy polewali frytki , wymieszać, posypać pieprzem kolorowym świeżo zmielonym gdy wszystko będzie miękkie to gasimy gaz . Dokładnie wymieszać . Jeśli chcemy to podczas duszenia tych wszystkich warzyw możemy jeszcze raz posypać oregano i bazylie , to nam nie zaszkodzi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste i smaczne - to lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    dobry pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    proste i pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !