Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i ugotować w osolonej wodzie. Wodę odlać. Rodzynki sparzyć wrzątkiem i odcedzić. Cebule pokrojona w kosteczkę podsmażyć na oleju. Do kapusty dodać dodać wszystkie składniki i wymieszać i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tessa

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna jest
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam zrobiona przez moja mamuśkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    smaczniutka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    smaczniutka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata23

    Bardzo dobra kapustka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszna kapustka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    fajna suroweczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    do tego kluski śląskie i mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    napewno pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    na pewno smaczna,ja robię trochę inaczej,z jabłkiem i dodaje do gotowania liść laurowy i ziele angielskie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mi smakuje :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !