Sposób przygotowania

Z śledzików jeśli mają odciąć płetwy i ogonki. Pokroić na na kawałki 2 cm. Pomidory umyć , osuszyć , ściąć plaster od strony "ogonka". Wydrążyć miąższ , odwrócić , żeby odciekł sok.Następnie oprószyć solą oraz pieprzem.Szczypiorek posiekać. Ser pokroić w paseczki.Moskaliki wymieszać z szczypiorkiem , doprawić do smaku pieprzem.Napełnić pomidory . Wierzchy posypać paseczkami sera żółtego , oprószyć pieprzem . Podawać na liściach sałaty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !