Składniki:
szpinak mielony | 1/2 kg |
mięso mielonewołowo-wieprzowe) | 20 dag |
MIĘSO Z DROBIU | 20 dag |
bułka | 1 szt |
jajko | 2 szt |
cebula | 2 szt |
ząbki czosnku | 2-3 szt |
oliwa | |
sól | |
pieprz | |
schab bez kości | 1 1/2 kg |
szpinak mielony | 1/2 kg |
mięso mielonewołowo-wieprzowe) | 20 dag |
MIĘSO Z DROBIU | 20 dag |
bułka | 1 szt |
jajko | 2 szt |
cebula | 2 szt |
ząbki czosnku | 2-3 szt |
oliwa | |
sól | |
pieprz | |
schab bez kości | 1 1/2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: