Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Filety z kurczaka umyć, osuszyć, usunąć błonki. Podzielić każdą na dwie części tnąc na 2 warstwy ( jęsli są bardzo grube - na 3). Następnie rozbić tłuczkiem przez woreczek foliowy. Nie solić, gdyż nabierze smaku od dość słonej już szynki parmeńskiej. Szparagi umyć, obrać w 1/3 długości, odłamać końce, pokroić na 3 części. Ułożyć po 3 kawałki na filecie i zwinąć.


Komentarze

  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    to musi być smaczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Prawie oblizuję monitor, tak smakowicie wyglądają.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Piękne, smakowite, aż chce się jeść.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepysznie wyglądają
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetny pomysł i wykonanie
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    z takim szparagiem chętnie bym zjadła ,szparag niby taka prosta roślinka ogólnie dostępna a jej nie jadłam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznosc
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Wygląda to bardzo apetycznie, mniam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Wspaniały pomysł na kurczaka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zachęcające
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mniam!!!!!!!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    dodi

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Granita

    świetny,pomysłowy przepis-na pewno wypróbuję:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    wygląda extrawagancko i pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota61

    ślicznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    swietne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gary Michy

    Bardzo elegancki przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    Przekąska idealna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !