Sposób przygotowania

Ser zemleć. Margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami na puszystą pianę. dodawać stopniowo ser i budyń w proszku, cały czas ucierając. Ubić pianę z białek dodać do masy serowej i delikatnie wymieszać. Piec ok 60 min w temp. 180 \' C

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    Bardzo apetyczne zdjęcie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    Pyszności....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lady_aga

    Na zdjęciu jest inne ciasto :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    łądnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    meredith

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !