Sposób przygotowania

W woku czy na patelni musimy z cukrem rozpuścić nasze masło. Do rozpuszczonego już dodajemy chrzan. Wszysko mieszamy ze sobą na małym ogniu, musmy sprawić aby stał się gorący, w tym momencie dodajemy rozbełtaną smietane z jajkiem. Mieszamy i tak około 5 minut podgrzewamy, nasz sos musi mieć gęsta konsystencję, będzie wydawał z siebie bulki. zdejmujemy wtedy z ognia i przelwamy aby ostygł.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znakomicie się prezentuje ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ja lubię taki sos chrzanowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !