Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso umyć, osuszyć, zbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem. Następnie posmarować musztardą i odłożyć do lodówki na 2-3 godziny.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm podoba mi się takie połączenie;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niby kotlet schabowy, ale zupełnie inne danie. Warto zrobić, aby skosztować coś innego
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pomysłowe, warto spróbować :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !