Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Szparagi obrać w 1/3 długości, odłamać zdrewniałe końcówki, umyć i gotować 4-5 min. Następnie osuszyć na papierowym ręczniku. Ciasto francuskie pokroić na prostokąty dobierając wielkość do grubości i długości posiadanych szparagów. U mnie prostokąty miały wielkość ok. 7x15 cm.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pycha
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    To potrawa w 100% dla mnie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    wygladają jak hot dogi ;D
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smakują mi,polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    PEŁNA REWELKA :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pomysł wart polecenia
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zdecydowanie moje klimaty, uwielbiam i szparagi i ciasto francuskie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    jak hot-dog
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    Wyśmienite przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !