Sposób przygotowania

Fasolkę umyć , usunąć twardą część, pokroić na kawałki.Marchewkę , pietruszkę obrać , pokroić w kostkę.Cebulę obrać.Koperek posiekać. Zagotować 1,6 litra wody . Włożyć fasolkę szparagową , marchewkę , pietruszkę , cebulę. Gotować do miękkości warzyw.Makaron ugotować w dużej ilości wody osolonej do smaku z 3 łyżkami oleju.Pod koniec gotowania dodać koperek . Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.Jogurt rozprowadzić w zupie.Zupa jest lekka , dietetyczna.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Bardzo ją lubię ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda pysznie :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    Smaczna zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    Dobra zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Smaczna zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !