Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść ciasto jak na makron. Rozwałkować i ułożyć na blaszce. Na cieście ułożyć jagody. Posypać cukrem (2 łyżki). Z margaryny (1/4 kostki), cukru (1/2 szkl) oraz mąki (1/2 szkl) przygotować kruszonkę, posypać jagody. Piec ciasto około 45 minut w temp. 165 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    dzisiaj byłam na jagodach, więc na pewno wypróbuję to ciasto.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ja poproszę kawałek!?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !