Sposób przygotowania

Na rozgrzanej oliwie zeszklić drobno pokrojony czosnek i cebule. Dodać umyty i pokrojony szpinak. Dusić wszystko na małym ogniu. Jogurt wymieszać z sola i pieprzem, zalać nim zimny szpinak i zmiksować. Doskonale smakuje z chipsami i daniami z grilla.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ciekawa jestem jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    z pewnością wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny sosik
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    lubię taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajny dip :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    super, na pewno wypróbuję :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    smaczny i zdrowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo ciekawa propozycja.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !