Sposób przygotowania

Kapustę umyć, pozbawić zniszczonych liści, poszatkować. Posolić, odstawić na kilka minut. Marchew obrać, umyć, osuszyć. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Natkę pietruszki umyć, osuszyć, posiekać. Do kapusty dodać startą marchewkę i posiekaną pietruszkę. Wymieszać. Skropić oliwą, sokiem cytrynowym oraz oprószyć pieprzem. Wymieszać. Ewentualnie doprawić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    samo zdrowie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Smaczna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zdrowo,kolorowo i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczna i zdrowa.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    marzy mi się już młoda kapusta a tu ciagle snieg.....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !