Sposób przygotowania

Fasolę opłukać , zagotować a potem wyłączyć pozostawić na 2 godziny Następnie ugotować w tej samej wodzie , odcedzić i wymieszać z a margaryną posiekaną zieleniną i przyprawami , dusimy 4 minuty ciągle mieszając.

Komentarze

  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !