Sposób przygotowania

Cebulę obieramy i sparzyć wrzątkiem , czosnek posiekać , podsmażyć , dodać drobno poszatkowana natkę pietruszki , cebule i przyprawy , dusimy to razem pod przykryciem często mieszając , doprawić do smaku .

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Podczas duszenia możemy cebule skrapiać wodą .
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    a do czego to podajesz?
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    pomysłowa potrawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    coś nowego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !