Sposób przygotowania

Pstrąga nacieramy oliwą ze zmiażdżonym czosnkiem. Do środka wsadzamy gałązkę tymianku, posypujemy go przyprawą. Wsadzamy do pieca w folii aluminiowej na 20 minut 180 stopni C. Płatki przyrumieniamy na patelni. Wyjmujemy pstrąga i obsypujemy go płatkami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    pstrąga brak
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    muszę się zaprzyjaźnić z jakimś miłym pstrągiem
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    trzeba złowić taką rybkę i do roboty
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszna i aromatyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !