Sposób przygotowania

Grzyby suszone przygotować wg opisu na opakowaniu.
Makaron ryżowy zalać wrzątkiem, nakryć, pozostawić do spęcznienia i odcedzić.
Kiełki i zieloną pietruszkę drobno posiekać.
Makaron i grzyby zmielić lub przesiekać pulsacyjnie malakserem.
Do miski włożyć rozdrobnione składniki, wbić jajko i doprawić do smaku.
Farszem nadziewać naleśniki ryżowe, zwijać i smażyć.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam do przeglądania moich różnorodnych przepisów - zapewne każdy znajdzie tutaj coś smacznego dla siebie :)</b>
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    robię podobny farsz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !