Sposób przygotowania

Pory oczyścić odciąć górne odcinki liści oraz korzonki , dokładnie umyć , potem zalać woda osolona z dodatkiem cukru i gotujemy 8 minut pod przykryciem , po tym czasie wyjąć , zawinąć w spiralę nakładając w środek po trochu opłukanych kaparów i pozostawić do wystudzenia . Majonez łączymy ze śmietaną , posiekanym jajkiem oraz drobno pokrojoną trybulką doprawiamy i polewamy pory i pozostawiamy w chłodnym miejscu na 3 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    Dobre:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !