Sposób przygotowania

Do malaksera wsypać cukier kryształ (im grubszy tym lepiej) - dodać suszone kwiaty lawendy.
Miksować pulsacyjnie, aż składniki będą rozdrobnione i dokładnie się połączą.
Na końcu dosypać cukier waniliowy i dokładnie wymieszać.
Przesypać gotowy cukier do szczelnych słoiczków (wyparzonych i osuszonych), dokładnie zakręcić.

Używać do wypieków i deserów.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>* Zapraszam do próbowania moich przepisów :) Z pewnością każdy znajdzie w mojej księdze coś smacznego dla siebie :) *</b>
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    świetne bardzo cenię Pani przepisy
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    świetne bardzo cenię Pani przepisy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !