Sposób przygotowania

Kotlety lekko rozbić, oprószyć solą, pieprzem, majerankiem.Panierować w jajku i tartej bułce. Kotlety upiec na rumiano ,około 3 minutki z każdej strony. Szparagi ugotować w osolonej wodzie. Posypać tartą bułką ,polać roztopionym masłem.Warzywa ugotowane zmiksować, osolić i wymieszać z masłem. Podawać kotlet z pure i szparagami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajne to pure :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pyszny obiadek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetycznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    mniam mniam super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takie jedzonko to ja lubię.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetycznie podane
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super podany :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    klasyk zawsze się obroni:)
  • 2
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    wyglądają bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszny schabowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Smakowity obiadek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Taki kotlecik zjadłabym bardzo chętnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mi smakuje :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    pyszny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetny schaboszczak :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Apetyczne,pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !