Sposób przygotowania

cytrynę umyć sparzyć wrzątkiem zetrzeć skórkę na tarce wycisnąć sok wlać do rondelka dodać 2 łyżki wody,otartą skórkę z cytryny zagotować i przestudzić dodać cukier i sól wymieszać,chrzan oczyścić umyć i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach dodać do soku z cytryny doprawić solą do smaku wlać odrobinę śmietany wymieszać i podawać do grillowanych ryb.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    muszę zrobić taki chrzan :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super dodatek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    domowy zawsze smaczniejszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !