Sposób przygotowania

Cukinię obrać i utrzeć na tarce o największych oczkach.
Na patelni rozgrzać oliwę, włożyć cukinię, posolić, dodać pieprzu i kuminu.
Dusić, aż cukinia się rozgotuje - odparować.
Ser camembert okroić cienko ze skórki, włożyć na patelnię i rozpuścić, stale mieszając.
Dodać wyciśnięty czosnek i dusić kilka minut.
Ostudzić.
Doprawić do smaku i połączyć z jogurtem.

Podawać z tostami oraz pieczonymi warzywami.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam do przeglądania moich różnorodnych przepisów - zapewne każdy znajdzie tutaj coś smacznego dla siebie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eagle

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !