Sposób przygotowania

W dużym garnku (masa się pieni) rozpuściłam masło. Dodałam cukier, mleko i cukier wanilinowy. Wymieszałam. Gotowałam na małym ogniu ponad godzinę, pod koniec często mieszając. Długość gotowania zależy od tego jaką konzystencję krówek chcemy otrzymać. Im dłużej gotujemy, tym bardziej kruche będą.
Do części dodałam kakao.

Po około 40 minutach gotowania wyjdzie nam smaczny sos toffi.

Są tak smaczne, że nawet nie zdążyłam ich pokroić przed zjedzeniem :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    uwielbiam krowki
  • 3
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    też lubię krówki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !