Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Następnie obieramy je ze skorupek, białka odzielamy od żółtek. Białka kroimy w kostkę i układamy na dnie przezroczystej miski. Kolejną warstwę robimy z pokrojonej drobno szynki konserwowej. Rozsmarowujemy połowę sosu przygotowanego z wymieszanego majonezu z musztardą. Wysypujemy odcedzoną kukurydzę. Ukłdamy odcedzony seler ze słoiczka i drugą połowę sosu. Na samą górę ukłądamy pokrojone żółtka. Na końcu dekorujemy posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    też tak robię, zawsze się dobrz prezentuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczna sałatka
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    bardzo ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !