Sposób przygotowania

Z sześciu pierwszych składników z listy zarobić ciasto. Podzielić na 2 części. Na jedno dac ubite 8 białek, posypać migdałami. Upiec. Na kpmpocie agrestowym ugotować budyń śmietankowy. Do ugotowanego budyniu wsypać galaretkę agrestową.
Na placek bez piany ułożyć agrest, zalać budyniem. Ubić 1/2 litra śmietany kremówki z śmietan-fiźem. Śmietanę wylać na budyń, przykryć ciastem z pianą i migdałami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajna nazwa :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fantastyczne
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    jak juz podajesz przepis to chociaz sprecyzuj jak go przygotowac:) jeszcze nie pieklam ciasta z smietany, smietan fixu margaryny jak podales/as zrobic ciasto z 6 pierwszych skladnikow!!co za glupoty!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !