Sposób przygotowania

Na masełku musimy zeszklić cebulę i czosnek przeciśnięty posypać szczyptą solą doprawić pieprzem i połączyć z musztardą , kiełbaski nacinamy wzdłuż a w te nacięcia wkładamy farsz cebulowy i smażymy według uznania lub grillujemy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    pyszne kiełbaski

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !