Sposób przygotowania

groch namoczyć na godzinę i ugotować odcedzić zmiksować na pure`e wymieszać z mięsem mielonym posiekaną cebulą i czosnkiem dodać majeranek,sól,pieprz i paprykę ostrą do smaku całość dokładnie wyrobić i z powstałej masy formować małe pulpeciki układać na tacce aluminiowej i grillować po 6min.z każdej strony.podawać z sosem i pieczonymi ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Takie pulpeciki uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutkie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    chętnie wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !