Sposób przygotowania

Ziemniaki zagnieść z mąką i jajkiem, doprawić solą. Formować wałeczki i odcinać kopytka. Mięso przesmażyć, przyprawić, wlać trochę wody, zaprawić mąką i doprawić do smaku. Kopytka podawać polane gulaszem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    zawsze robię z kaszą
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    uwielbiam kopytka
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobre połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ciekawska

    cos dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !