Sposób przygotowania

dzwonka łososia jeśli ma łuski to najpierw sprawić umyć osuszyć natrzeć solą i Kucharkiem odstawić na godzinę pod przykryciem w chłodne miejsce,układać na folii aluminiowej posypać wiórkami masła lub skropić oliwą folię szczelnie zamknąć układać na rozgrzanym ruszcie i piec po 10min.a każdej strony,tuż przed podaniem grillowanej ryby obficie skropić sokiem z cytryny i posypać siekanym koperkiem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    bardzo dobra rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !