Sposób przygotowania

gotujemy jajka na twardo,
ścieramy na tarce z drobnymi oczkami,
dodajemy ostry chrzan ze słoiczka,
dodajemy majonez.
zawijamy w plasterki szynki konserwowej.
zalewamy tężejącą galaretą z warzywami.
smacznego:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Dość pikantne, potrafi rano obudzić.
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolek1

    Bardzo smakują mi takie galaretki :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ale jaja
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dobra przekąska pod ... oranżadę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !