Sposób przygotowania

Pestki dyni podprażyć na suchej patelni, ostudzić i wsypać do blendera.
Szpinak przebrać, opłukać i odwirować w wirówce do sałaty - dodać do blendera.
Posiekać szczypiorek i jajka na twardo, wycisnąć czosnek i dołożyć do szpinaku.
Dosypać nieco soli, dodać oliwę i majonez - miksować do uzyskania gęstej masy.
Spróbować i ew. doprawić solą i odrobinką octu balsamicznego.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>* serdecznie zapraszam do korzystania z moich różnorodnych przepisów i mam nadzieję, że każdy znajdzie tutaj coś smacznego dla siebie :) *</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    eagle

    Musimy spróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !