Sposób przygotowania

Masło utrzeć z cukrem, dodając po jednym żółtku. Mak sparzyć , przekręcić, jabłka zatrzeć na tarce o grubych oczkach. Do utartej masy dodać po 1 łyżce maku, później jabłka. białka ubić i dodać. , na koniec kaszkę, proszek i bakalie. Piec około 1 godziny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajna nazwa tego ciasta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    coś nowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Przepis zapowiada się ciekawie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !