Sposób przygotowania

Rozbij jajka. Białka ubij z cukrem. Dodaj żółtka, obie mąki oraz proszek do pieczenia. Wymieszaj. Rozsmaruj na blasze przykrytej pergaminem. Piecz ok. 12 minut w temp. 180ºC. Ciepłe zwiń.

Utrzyj masło z cukrem pudrem, stopioną czekoladą i zmielonymi orzechami włoskimi. Biszkopt rozwiń, posmaruj 2/3 kremu. Ponownie zwiń i posmaruj pozostałym kremem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kokos987

    apetyczna;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    wow ale kolorowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    ładnie wygląda.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    emilia11

    kosmiczna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    rolady są super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    ojoj ale ladna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !