Sposób przygotowania

Kapustę kroimy w paseczki i gotujemy . Cebulę obieramy i kroimy w cieniutkie piórka . Podsmażamy cebulkę na masełku . Pieczarki obieramy kroimy w plasterki i smażymy z cebulą Kapustę po ugotowaniu odcedzamy i dajemy na patelnie i smażymy razem z cebulkę . Doprawiamy sola ,pieprzem do smaku . Następnie dodajemy ketchup i przecier pomidorowy. Mieszamy i jeszcze chwilę dusimy .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszna
  • 2
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    nie robiłam takiej nigdy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !