Sposób przygotowania

Pora drobno kroimy i solimy.

Odstawiamy na 15 minut aby nieco zmiękł.

Lekko podgotowane parówki nacieramy musztardą i posypujemy cayenne.

Pomidora i ogórki kroimy w plasterki.

Bułki przecinamy, środek polewamy ketchupem i do każdej wkładamy po 2 plasterki pomidora i 4 ogórka.

Do pora dodajemy majonez, posiekany szczypiorek, solimy i pieprzymy do smaku.

Parówki grillujemy z każdej strony na rozgrzanej patelni grillowej.

Wkładamy do bułek i dodajemy po łyżce surówki z pora.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    aż mi ślinka cieknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jusiaa

    Szybkie i smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !