Sposób przygotowania

Najpierw zmiksować jaja, cukier puder, cukier waniliowy, następnie dodać do tego maślankę i olej. Mąką i proszek do pieczenia wymieszać razem dokładnie i dodać do tego. Wszystko razem wymieszać. Ciasto przelać na wysmarowaną masłem brytfankę. Na to wyłożyć owoce. Na koniec zrobić ciasto na kruszonkę i pokruszyć na wierzch ciasta. Piec w temp. 180 st 50 min.

Komentarze

  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    Lubie takie ciasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    a mi nigdy ciasta z maślanką nie wychodzą...
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !