Składniki:
wołowina | 5 plastrów |
czosnek | 3 ząbki |
marchew | 1 sztuka |
seler naciowy | 1 łodyga |
cebula | 1 sztuka |
olej | |
mąka | 1 łyżka |
tymianek | |
sól | |
pieprz | |
bulion warzywny | 2 szklanki |
wino czerwone wytrawne | 1 szklanka |
wołowina | 5 plastrów |
czosnek | 3 ząbki |
marchew | 1 sztuka |
seler naciowy | 1 łodyga |
cebula | 1 sztuka |
olej | |
mąka | 1 łyżka |
tymianek | |
sól | |
pieprz | |
bulion warzywny | 2 szklanki |
wino czerwone wytrawne | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: