Sposób przygotowania

czekoladę topimy z masłem i koniakiem nad kąpielą wodną, mąkę przesiewamy z proszkiem do pieczenia, jajka ubijamy z cukrem do białości, następnie dodajemy mąkę z proszkiem do pieczenia i przestudzoną czekoladę, delikatnie mieszamy,
formę do muffin wykładamy papilotkami, napełniamy je ciastem do 3/4 wysokości, każdą piankę dzielimy na pół i zatapiamy w każdym ciasteczku,
pieczemy 15-20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Pianki to by mi dzieci same zjadły, ale w całości wygladają pysznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !