Sposób przygotowania

Pieczarki drobno posiekać i podsmażyć na maśle aż odparuje woda.Szynkę też drobno posiekać i wymieszać z pieczarkami.Odstawić.Mleko przegotować z przyprawami.W garnku stopić masło,dodać mąki i wymieszać dokładnie,wlać gotujące się mleko,mieszając zagotować.Zdjąć z ognia,wlać żółtko,potem następne,ciagle mieszając.Włożyć szynkę.Z białek ubić pianę,dodać do masy i wymieszać.wlać masę do wysmarowanego masłem naczynia zaroodpornego,włożyc do piekarnika na 200 stopni na ok 15-30 min,az sie zarumieni.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Bardzo fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    brzmi apetycznie,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    musi być smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    zrobiłam Pyszne jest :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Oryginalne i warte wypróbowania.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !