Sposób przygotowania

Piersi kroimy na małe kawałki, obsypujemy przyprawą. Szpinak wrzucamy na patelnię, dodajemy czosnek smażymy. Następnie dodajemy ser gorgonzola, podsmażamy aż się rozpuści i zgęstnieje nadając szpinakowi konsystencje szpinakowego sosu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    super na pewno spróbuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    no muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    naprawdę pyszne, polecam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    pierś lubię, szpinak do kosza
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    słabe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    fajnie gdyby nie ten szpinak
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    nie dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !