Sposób przygotowania

Młodą kapustę szatkujemy i solimy, odstawiamy na około 20 minut. Następnie dodajmy startą na tarce marchewkę. Polewamy oliwą z oliwek, przyprawiamy pieprzem, cukrem oraz kwaskiem cytrynowym. Na samym końcu siekamy drobno świeży koperek i dodajemy do surówki. Mieszamy dokładnie. Najlepsza jest przyrządzona 2 godziny przed podaniem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aneta25

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona32

    zawsze taka robie do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !