Sposób przygotowania

Makaron muszelki gotujemy w wodzie z dodatkiem oleju al-dente. W tym czasie pozbywamy się szypułek z truskaweK, dokładnie je myjemy i osuszamy. Miksujemy je razem z cukrem pudrem i cynamonem na jednolitą masę. Makaron odcedzamy i polewamy truskawkowym miksem . Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mmm pychaa:>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    lubię takie dania;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    ssuper
  • 1
    original
    Opublikowano

    ssylwiaa

    aż naszła mnie ochota na truskawki ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !