Sposób przygotowania

Oddzielamy żółtka od białek.Białka ubijamy na sztywno, stopniowo dodając cukier oraz żółtka.Dosypujemy stróżkiem mąkę wraz z proszkiem do pieczenia.Mieszamy dokładnie łyżką. Surowe ciasto przelewamy w tortownicę.Pieczemy Ok.1 godziny w temp.180s.c Krem do tortów czekoladowy przyrządzamy wg przepisu na opakowaniu.Smarujemy nim ciepły biszkopt.Na wierzch dekorujemy truskawkami oraz wiórkami kolorowymi.Wstawiamy na 2 godziny do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam, mniam ;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !