Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso szynkowe , umieszczamy w wodzie z solą peklową ( wedlug przepisu na opakowaniu ) dodajemy lisć laurowy, ziele angielskie 3 szt , pieprz 3 szt , i w szklanym bądz , garnku umieszczamy w lodówce na 7 dni .


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    ale pysznie wyglada :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Idealnie przygotowane mięsko.
  • 9
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    i sobie wyobraście , ze po upieczeniu zostało ok 1.60 kg gotowej szynki , to jak sie policzy ile ona mnie kosztowała ? to wychodzi za bez cen , a w skelpach sprzedają takie dziadostwo za taką kasę , musze sobie wedzarnie zrobić i będę sama je wedzić jak mój dziadek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewcia1312

    wygląda smakowicie:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm taka jest najlepsza;)
  • 4
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    i znów trzeba taką zrobić , swięta tuż tuż
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    super ;) i jaka dorodna:P

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !