Sposób przygotowania

Ogórki kroimy wzdłuż, cebulę w krążek, marchewki w kostkę. Ogórki, cebulę posolić i odstawić na 2-3 godziny.
ZALEWA
Woda ocet cukier- gotujemy.
Ogórki wkładamy do słoików , dodajemy ziele, gorczyce, chrzan, czosnek, koper, pieprz i zalewamy gorącą zalewą. Można spasteryzować.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Robię bardzo podobnie i wszystkim smakują
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo je lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !