Sposób przygotowania

orzeszki pinii uprażyć na suchej patelni,połowę zmiksować z sokiem z cytryny,portwajnem i oliwą,szalotkę obrać i posiekać dodać do sosu doprawić solą i pieprzem do smaku,rukolę i sałaty oraz szpinak opłukać osączyć i porwać na kawałki,pomidorki umyć przekroić na połowę,rzodkiewki i pieczarki oczyścić umyć i pokroić na plasterki wszystkie składniki połączyć ze sobą podawać sałatkę z szynka parmeńską polać sosem i udekorować kwiatami stokrotki,bratka,fuksji i nasturcji.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z kwiatami jeszcze sałatki nie jadłam ale musi być ciekawa w smaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !